Keikari > Linkit ja vinkit

Vinkkejä New Yorkin kenkä- ja vaatekaupoista

(1/5) > >>

Marko:
Tammikuussa olisi tarkoitus piipahtaa työreissulla Yhdysvalloissa ja jään paluumatkalla pitkäksi viikonlopuksi  New Yorkiin. Koska kaupunki ja sen kaupat ovat ihan uusi tuttavuus meikäläiselle olisin pyytänyt Teiltä vinkkejä ja neuvoja mistä kaupoista voisi tehdä hyviä kenkä- tai vaatelöytöjä Isossa Omenassa?

ChuckBass:
Yks vaihtoehto on Woodburyn premium outlet, hieman kauempana New Yorkista. (http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7)

Sen lisäksi sitten on tietysti monet muut tavaratalot kuten Barneys, Bergdorf jne...

Jälkiviisas:
Hyviä listauksia.
Jos tahtoo Euroopassa vähän harvinaisempaa, mutta korkealaatuist amerikkalaista menoa niin Oxxford on valinta. Villekin on ainakin aikanaan blogissaan toistuvasti hehkuttanut.

Fifth Avenuen ja 56th Streetin kulmassa on lippulaivamyymälä.
Oxxfordia ja muita löytyy myös ihan ok-hinnoilla outlet-tyyppisesti toimivasta Filene's Basement-ketjusta, jolla on useampikin myymälä New Yorkissa. Ei ihan samaa luokkaa kuin "oikeilla" outleteilla, mutta halvempaa kuin tavaratalossa normihintaan.

Marko:
Iso kiitos vinkeistä! Katsotaan mitä löytöjä reissusta tarttuu matkaat!

Midleton:
Terve,

Toivon olevani oikealla palstalla ja oikealla asialla; mieltäni vaivaa kyseisten kenkien hienous:

http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446389742&FOLDER%3C%3Efolder_id=282574491979227&bmUID=iREtKzf&ev19=1:22

Kuten huomaatte, kyseessä on ensimmäinen postaus palstallenne. Toivon kuitenkin, että kertoisitte mielipiteenne kyseisestä mallista. On kyseessä ainut jalkine, joka on koskaan tullut uniini. Eihän minussa silti ole mitään vikaa?

Olen metsästänyt tätä kenkää mustana jo jonkn aikaa. Yksi pari esiintyi Houstonin Saks-myymälässä tovi sitten, mutta nyt olivat kaikki menneet (olen parhaillaan Amerikassa.) Eräässä Threadissa kirjoittelitte kuitenkin seuraava: (vapaa lainaus "En käyttäisi farkkujen kanssa mustia kenkiä.") Tulisiko silloin kyseeseen paremmin ruskeat?

E-Bay tarjosi mustaa mallia, mutta koko oli väärä. Nyt saattaisi olla minulla mahdollisuus päästä kokeilemaan mallia ennen ostopäätöstä.

Kiitos etukäteen mielipiteistä. Samalla kiitän erinomaisesta palstasta. Harvoin kohtaa tällaista omistautumista ja kavereiden auttamista, joka käy ilmi monessa keskustelussa.

HH

P.S Saksin Live Chat-toiminto on erinomainen. Yhteys usein alle minuutissa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta