Keikari > Asut ja pukineet

Mitä tänään on päälläsi?

(1/4046) > >>

Ville:
Apinoin suoraan Askandyn foorumeita lisäämällä klassisen 'what are you wearing today' -tyylisen viestiketjun. Poikkeuksena amerikkalaiseen versioon, tänne tulisi kerätä vain valokuvallisia viestejä. Lukijaa tuskin kiinnostaa luettelo merkeistä, jollei hän voi omin silmin havainnoida miten eri valmistajat eroavat toisistaan, ja miten käyttäjän yksilöllinen tyyli on syntynyt.

Rohkeasti lisäyksiä joko kasvojen kanssa tai ilman, mutta vain kuvallisia viestejä, kiitos.

Pchan:
Nyt on ihan pakko kysyä tarkennusta ketjun protokollaan: Onko tarkoitus kommentoida kuvia ketjuun vaiko ei?

Menen jo asioiden edelle ja kommentoin Hypnon kuvaa: Kiva kombo. Tosin solmion solmu on turhan iso, vaikka kaulukset ovatkin leveää sorttia. Vakosamettitakin kanssa et halua käyttää suurta tai löysänoloista solmua. Yleisvaikutelmasta tulee muuten helposti lepsu. Ilmeisesti solmu ei ole four in hand, joten kokeile sitä.

Ville:
...tosiaan, kommentointi olisi suotavaa jotta jäsenet voivat kehittää omaa tyyliään sekä väitellä eleganssin luonteesta - niistä kuuluisista mielipidekysymyksistä. Koska kommentointi tapahtuu anonyymisti, palautetta toivon mukaan kestetään.

Hypno: FiH:ltä solmu näyttää, mutta se on melkoisen kookasta kaliiberia. Taskuliina uupuu, mutta oletan sen olevan tietoinen valinta. Ranskalaisten kalvosinten ja ranteiden väliin jää liikaa tyhjää tilaa, mutta paidan ruudukko ja takin liituraita kyllä toimivat hyvin yhteen. Yleensä solmio ei kovin hyvin sovi samettitakin kanssa, mutta en näe koko kehoa joten en pysty kommentoimaan. Laitan omaa kuvaa jahka ehdin.

DandyAndy:

--- Lainaus käyttäjältä: "Hypno" ---Taskuliinakokoelmaa olen vasta kokoamassa, jäi tietoisesti ulos kuvasta, jonkun "formaalimman" takin kanssa olisi ollut pakollinen. Toisaalta, ranskalaiset kalvosimet menevät myös formaalin puolelle että rajojahan tässä rikotaan hienovaraisesti. Kiitos kommenteista, lisätään lisää yhdistelmiä mitä kaapista löytyy :).
--- Lainaus päättyy ---

Taskuliina mukaan vain. Taskuliinalla voi elävöittää myös rennompaakin tyyliä.

Ville:
Päivän kokoonpano rentoon kotioleiluun: auringonhäikäisemä virne, ryppyinen ja epäesteettinen paita, käsintehty erittäin vaalea italianvyö, käsintehdyt kermanväriset puuvillaiset italianhousut, käsintehdyt englantilaiset penny loaferit. Harkitsin valmistajien listaamista, mutta vierastan yhä brändiluettelointia. Todettakoon vain, että hoidin oman osuuteni Marleon'sin loppuunmyynnissä ja toivon Marja-Leenalla antoisia eläkepäiviä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta