Keikari > Linkit ja vinkit

Jalkineiden ostaminen verkkokaupoista

(1/265) > >>

Elenkhos:
Moi,

Olen etsiskellyt jo jonkin aikaa ruskeita full brogue kenkiä täydentämään vajavaista kenkävalikoimaani, mutta tulokset ovat jääneet aika laihoiksi. Ainoat ruskeat full broguet olen löytänyt Allen Edmondsin valikoimista, mutta niiden hinta on kyllä minulle liikaa. Ehdotuksia liikkeistä?

Ja vinkkejä kaipaisin myös mustien, tupsuttomien, loufereiden etsimiseen, niitä olen sentään jo kohtuullisella hinnalla löytänyt esim. Bexleystä, mutta ehdotuksia otetaan muistakin kaupoista vastaan.

Otsikkoa muutettu tarkemmaksi.
-Ville

Viitanen:
Pediwear tarjoaa ainakin hyvän valikoiman http://http://www.pediwear.co.uk/ ja http://http://www.herringshoes.co.uk/index.php löytyy esim. kakkoslaatua Churchin kengissä, jälkimmäisestä olen tilannut yhden kenkäparin ja tilaus saapui upsilla tasan viikossa.

Mikke:
Arvaat siis ostaa kengät niitä kokeilematta? Minä tuskin uskaltaisin. Esimerkki: Aldenilla on jokaista numeroa kohti kahdeksan eri leveyttä. New Yorkissa pääsin niitä sovittamaan, havaitakseni räpyläni kuuluvan leveimpään EEE luokkaan. Kokeilematta en olisi uskonut.

DandyAndy:
En kyllä minäkään sovittamatta kenkiä ostaisi. Noita lestejä on tosiaan aika paljon. Ymmärtääkseni Suomen kenkäkaupoissa on pääsääntöisesti EE lestillä olevia kenkiä, koska suomalaiset ovat aika leveäjalkaista porukkaa. Tämä hankaloittaa meikäläisen kenkien ostoa melkoisesti, koska itse taasen olen kokolailla kapealla, mutta pitkällä räpylällä varustettu. Loaferit, yms. voi suosiolla jättää Suomessa kauppaan, koska ne eivät pysy jalassa.

Ville:
Kannattaa suosiolla tilata ½-1 kokoa suuremmat jalkineet. Jos niitä ei pohjallisilla erinomaisen istuviksi saa, ne voi joko palauttaa (jolloin postimaksut harmi kyllä lankeavat itselle), tai sitten myydä eteenpäin, mikäli hinta ei ole huima. Laatujalkineet ovat vaivan arvoiset.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta