ShopAlike.fi

0

February 19, 2019 by Ville Raivio

ShopAlike on elokuussa 2012 perustettu verkkokauppaportaali, joka yhdistää asiakkaan huomattavan valikoiman kanssa. Valikoiman puolesta Keikarin lukijoita kiinnostavia verkkokauppoja ovat esimerkiksi AsosPeter HahnT.M. LewinHatshoppingYoox ja Zalando, mutta klassiseen erikoistuneita verkkokauppoja voisi olla sivustolla lisää. Yhden kaupan sijasta ShopAlikessa näkyy kymmenien verkkokauppojen valikoima, jota pääsee tutkimaan kattavien hakutoimintojen avulla. Kokeiltuani sivustoa pidän sitä helppokäyttöisenä ja aikaasäästävänä, sillä yhden verkkokaupan sijaan nähtävillä on yhdellä kertaa monta. Sivusto on osa vuonna 2009 perustettua Visual Meta GmbH:ia, joka tarjoaa vastaavan palvelun jo 16 eri maassa. Suomalaisen version takana on nelihenkinen tiimi, jossa työskentelee maajohtaja, laatuspesialisti, verkkomarkkinoija sekä harjoittelija.

ShopAliken tavoitteena on koota parhaat Suomeen toimittavat muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan tuotteiden verkkokaupat Suomen helppokäyttöisimmälle sivustolle. Valikoimaa piisaa, joten se täyttää tavoitteensa yhdistää asiakas kauppoihin. Edustetut verkkokaupat on valittu luotettavuuden ja laadun perusteella Suomeen toimittavien kauppojen joukosta. Kun kysyn, miksi Keikarin lukijan tulisi käydä ShopAliken sivuilla, vastaa maajohtaja Maaria Juva de Narváez seuraavasti: “ShopAlike on Suomen ensimmäinen muodin, sisustuksen ja lifestyletuotteiden ostossivusto, jolla on näin monipuoliset tuoteryhmät ja hakusuodattimet. Ostaminen netistä on helpointa, kun useiden kauppojen tuotteet voi nähdä ja suodattaa makunsa mukaan helposti kerralla (esimerkiksi värin, hinnan ja koon mukaan).”

http://www.shopalike.fi/


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari