Parranajotarpeet Executive Shaving -verkkokaupasta

0

August 28, 2014 by Ville Raivio

Executive Shaving on vuonna 2004 perustettu mukavaan hygieniaan erikoistunut verkkokauppa. Viisi vuotta sitten yhtiön energiseltä vaikuttava omistaja Brian Mulreany osti ES:n entiseltä omistajalta, ja siirsi toiminnan Glasgowiin. Firman alku oli kankea, sillä ensimmäinen omistaja ei ilmoittanut edes puhelinnumeroa, josta asiakas saisi edustajan kiinni. Mulreanyn aikana firman henkilökunta on kasvanut kolmesta kymmeneen ja tuottavuus noussut viisinkertaiseksi. Nykyisin ES:llä on myös kivijalkapuoti ja uusi verkkokauppa avautuu lokakuun lopulla. Omistaja kertoo minulle yhtiön erottuvan kilpailijoista palvelunsa avulla. Puhelinlinjat pysyvät auki ja asiakas pääsee etukäteen sopimalla varastokierrokselle satojen tykötarpeiden luo. Myöskään tyhmiä kysymyksiä ei yksinkertaisesti ole. Partakojeet, -voiteet, -saippuat, -sudit, -peilit ja muut hygienian hoitoon luodut tuotteet ovat ES:n leipälaji. Myös naisille on pienempi valikoima.

Executive_Shaving_at_Keikari_dot_com2

Executive_Shaving_at_Keikari_dot_com

Executive Shavingin uusin aluevaltaus on oma mallisto. Viime vuoden alussa kauppa valitsi skotlantilaiset valmistajan ES-logoa kantaville hygieniatuotteille, joiden julkinen salainen ainesosa on Loch Leen vesi. Tällä hetkellä kosteusvoide ja parranajokoje ovat jo tarjolla, muut lanseerataan lokakuun aikana. Oman malliston tavoitteena on tarjota Englannin paras hinta-laatusuhde parranajoon. ES lähetti Keikarin tarkasteluun kosteusvoiteen ja kojeen.

Executive_Shaving_at_Keikari_dot_com4

Executive_Shaving_at_Keikari_dot_com3

Voide saapuu pumppupullossa, on kehitetty kaikille ihotyypeille ja tuoksuna on vahva sammal. Kokeilun perusteella se ei jätä kuivaakaan ihoa kuivaksi tai rasvaisen näköiseksi, imeytyy hyvin eikä haise liiaksi. Koostumus on paksu, joten pakkauksesta riittää kosteutusta pitkäksi ajaksi. Braveheart-niminen koje taas leikkaa voimakkaasti kuin elokuvan sankarihahmo. Terän kulma on vahva, joten sitä en suosittele vasta perinteistä parranajoa aloittelevalle. Myöskään paksulle tai jäykälle karvalle se ei ole paras valinta, vaan tuppaa nykimään terällä kuin terällä. Muunlaiset karvat se hoitanee pois tehokkaasti ja nopeasti. Varressa on karhea ja pitävä hionta sekä tuhti paino.

Executive_Shaving_at_Keikari_dot_com6

Executive_Shaving_at_Keikari_dot_com5


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari