Päivän asut

0

August 26, 2021 by Ville Raivio

Niin kuin nokkelimmat-pokkelimmat lukijani ovat havainneet, Keikari.com on poistunut somen puolelta. Näin kävi kuukausia sitten, kun lopulta kyllästyin sometteluun, joka ei johtanut mihinkään, sekä Facebookin törkeyksiin. Niitä on dokumentoitu kattavammin toisaalla, joten en pistä lusikkaani tuohon soppaan. Kokonaisuutena Facebook aiheuttaa enemmän pahaa kuin hyvää, joten tilien poisto sieltä sekä Instagramista ei lopulta ollut vaikeaa.

Minua on sittemmin rohkaistu jakamaan asukuvia muuta kautta, joten jatkossa homma hoituu blogissa. Suomenkielisestä Internetissä ainakin on vaje miesten klassisen pukeutumisen inspiraatiosta, joka ei olisi kireää, lyhyttä, logoilla retostelevaa tai “sexyä”. Niiden sijaan leikkaus, värit, kuviot, yksityiskohdat ja harvinaisuudet kiinnostavat minua. Näitä on jatkossa luvassa täydellisen epäsäännöllisesti blogissa.

Myös jatkossa leikkaan pääni irti kuvista, sillä en kaipaa tulla niin sanotuksi julkkikseksi, enkä halua tulla tunnistetuksi kadulla.

* * *

Ensimmäinen asu on häistä, joissa yllä on tumma yhden napin puku, valkoinen lätkäkauluspaita, hopeinen juhlasolmio, pellavainen taskuliina, mustat peilikiiltoiset wholecut-popot.


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari