Mes Chaussettes Rouges

0

December 4, 2011 by Ville Raivio

Ranskalainen Mes Chaussettes Rouges on verhotun nilkan asialla. Verkkokauppa tarjoaa tasokkaita sukkia italialaiselta Gammarellilta, joka tunnetaan erityisesti Vatikaanin hengentyöläisten vaatettajana sekä paavin räätälinä, ja ranskalaiselta Mazarinilta, joka puolestaan valmistuttaa Italiassa tummanvihreät sukat, joista Ranskan Akatemian jäsenet tunnetaan. Yrittäjähenkiset Jacques Tiberghien ja Vincent Metzger matkailivat Roomassa muutaman vuotta sitten, pistäytyen Gammarellin tiloissa juuri heidän sukkiensa tähden. Miehet vakuuttuivat löytämästään bisnesideasta ja ostivat sata paria punaisia kardinaalisukkia, joita tarjosivat ystävilleen Ranskan puolella. Pienen neuvottelun ja inttämisen jälkeen hieman vastentahtoinen Gammarellin väki suostuteltiin maastaviennin kannalle, ja tänä päivänä Mes Chaussettes Rouges on räätäliliikkeen ainoa jälleenmyyjä tällä planeetalla. Mazarin sen sijaan oli helpompi voittaa puolelle.

Verkkokaupan kokovalikoima on poikkeava. Toisin kuin valtaosa verkkokaupoista, MCR tarjoaa sukkavalikoimaansa kokoluokassa 39-46, mutta puolen koon tarkkuudella. Tällä varmistetaan optimaalinen istuvuus, vaikka kokomerkinnät ovatkin erikoiset: oma 42-jalkani sai koon 11 sukat, jotka istuvat täydellisesti. Värivalikoima on suuri, mutta toistaiseksi kuvioituja sukkia ei ole tarjolla. Mazarinin puolella materiaalina on ohut merseroitu puuvilla, Gammarellin sukissa merssipuuvillan ohella on tarjolla ohuita merinovillaisia malleja. Vapaa-ajan sukkavalikoima rajoittuu toistaiseksi paksuihin villaisiin metsästyssukkiin ja hieman ohuempiin vaellussukkiin. Kokoelman paheellisena kruununa on polvipituinen kashmirmalli hänelle, joka vaalii nilkkojaan lompakon kustannuksella. Suodun mediahuomion perusteella MCR on herättänyt kiinnostusta kotimaassaan.

http://en.meschaussettesrouges.com/


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari