Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ketunpoikanen

Sivuja: [1] 2
1
Myydyt poistettu ja hintoja alennettu.

3
Laatutori / Vs: Crockett & Jones, Church's, Barker
« : 29.08.19 - klo:16:44 »
YV lähetetty varsikengistä.

4
Laatutori / Loake Pimlico (42)
« : 10.06.19 - klo:16:19 »
Työtehtävät ja elämäntilanne muuttuu, joten laitan kaapista kiertoon pari timanttia ja ostan (tai vaihdan) tilalle kulttuurialalle sopivaa boheemia rompetta.

Loake Pimlico, varmaan monipuolisimmat kengät mitä voi omistaa, koko UK 7,5 istuu hyvin UK 8. 80€.

https://i.imgur.com/U9YoypWl.jpg
https://i.imgur.com/6kYz9DOl.jpg


Sovitus ja nouto Helsingin Töölössä, ja vaihtoja voi ehdottaa oikeastaan mihin vain (46-48, M, UK8). YV tai suoraan elishenell gmail com.

Myydyt:
Herrainpukimon harmaa irtotakki, koko noin 48.
Charles Tyrwhitt tumman harmaa irtotakki, koko 38L eli pitkä 48.
Crockett and Jones, Harry-maiharit, koko UK 8.
Bexley Brackley, kenkäkokoelman peruskiviä, koko 42.

5
Mistä tulikin mieleeni että Hesarin asiaa sivuavassa jutussa oli kuvituksena kuva jostain viime vuosisadan alkupuolelta jossa seurue istui pöydässä ylioppilaslakit päässä. Ilmeisesti ylioppilaslakin kanssa ei ole koskaan ollut niin tarkkaa.

Ylioppilaslakilla on oma etikettinsä. Sisätiloissa pidetään päällä juhlavaatteiden kanssa ja jopa kirkossa jos toimii marsalkkana.

6
Laatutori / Vs: M: Diniz & Cruz / Shipton & Heneage
« : 04.02.19 - klo:13:11 »
Joku suuntaa antava koko takista olisi hyvä olla, varmasti myös nopeuttaa kauppoja.

7
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 19.01.19 - klo:22:57 »
Matkamessuilla tutustuin Saarenmaalaiseen Lahhentagge tislaamoon, jotka tarjosivat kardemummalla ja kuusenhavuilla maustettua tonikkiaan. Nyt joulun päätyttyä Kuressaaren kaupungin kuusi kuulemma kans pullotetaan!

No, pääuutinen oli kuitenkin että he järjestävät Saarenmaalla gini-festivaalia kesällä! Lisäinfoa ei taida vielä olla netissä, mutta jään seuraamaan tilannetta, kuullostaa houkuttelevalta kesämatkalta.

Tuossa kotisivu: https://www.lahhentagge.com/

8
Linkit ja vinkit / Vs: Tyyliblogit
« : 17.01.19 - klo:19:12 »
Ainoa, joka ei häiritse ääriamerikkalaisuuksilla, älyttömillä yleistyksillä ja ylilyönneillä on Hugo Jacometin Sartorial Talks:
https://www.youtube.com/channel/UCLtBi4hEKdTQGhCgpKzmF0g

Syvää ajatusmaailmaa ja sivistävää sisältöä.

9
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 17.12.18 - klo:22:33 »
Hieno patina, lepolestien käyttö voisi vielä tehdä hyvää, eikä tarvitsisi näin foorumilla biittereiksi luokitella.

10
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« : 12.12.18 - klo:10:15 »
Olisi myös kiinnostavaa tietää, miksi sivuston perustajan mielipide huopahatusta muuttui sen jonkinasteisesta suosittelusta (https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001851191.html)
nuivahkoon suhtautumiseen (https://www.kauppalehti.fi/uutiset/julkinen-herrasmies-luottaa-lippalakkiin/984628a6-a54c-3388-a0a0-4ce848fe7d33) vain vajaassa puolessatoista vuodessa.
Tuossahan kaksi henkilöä kirjoittaa kahdesta eri (ja erilaisesta) päähinetyylistä ilman, että toinen asestetaan toisen yläpuolelle. Eli kaksi varsin hyvää artikkelia pipokansan luettavaksi,

11
Myös nauhojen välisestä V-tyylistä päätellen näyttäisi olevan liian pienet, jos ovat kunnolla solmittuna kuvassa siis.

12
Kenkäkaapin kulmakivet, eli Sandersin Stockholmit joutavat myyntiin. Tänä viikonloppuna mahdollisuus toimitukseen Turkuun ja Helsinkiin, eli toimi nopeasti!

13
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 13.11.18 - klo:19:18 »
Nyt seilataan kyllä tyylin aallonharjalla - räväkkää mutta hienostunutta. Miten paljon tekeekään yksi pieni kulma ompeleessa?

14
Laatutori / Suit Supplyn harmaa irtotakki (48)
« : 12.11.18 - klo:13:24 »
Myyntiin liian suureksi tai ylimääräisiksi todettuja vaatteita ja kenkiä.

Suit Supply irtotakki (48), hienosta harmaasta kankaasta valmistettu, sopiva koko mutta toinen vakiintuneempi takki vie kaiken käyttöajan tältä.

60€

Olka-olka: 46cm
Pituus: 81cm
Rinta: 48cm
Sijaitsee Virossa. Vaihtoja oikeastaan mihin vain voin ehdoittaa!

Myydyt:
Suit Supplyn irtotakki (52), tummansinistä syksyisen lämmintä villakangasta. Ostin tietoisesti liian suurena toivoen, että se kuitenkin istuisi jollain tasolla. Ei istu eikä tule käyttöä. 50€

Cheaney Bexhill brogue derbyt burgundy-värisinä. Rakastuin näihin heti, mutta rakkaus potki ikävästi takaisin ja kesän jälkeen jäänyt hyllyyn. Brittilestit ei vain sovi minulle ja kenkäkokeiluni jatkuvat nyt siroimmilla ja korkeimilla malleilla. UK 8. 60€

Sandersin mustat Stockholmit puolipohjattuina, vähän käytetyt ja hyväkuntoiset. Koko UK 9,5 ja Sandersin tapaan tilavat. 140€

15
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 06.09.18 - klo:21:44 »
Mika Nousiaisen Metsäjätti on jättämässä tällä hetkellä kuivaksi. Ei yhtään yllätyksellistä vivahdetta henkilöissä eikä ympäristöissä, ennakoitavia ja loivia käänteitä. Yritän vielä jauhata, mutta voi olla että jätän kesken (on sentään lyhyt jos ei muuta). Vadelmavenepakolainen miellytti aivan eri tavalla, joten odotukseni olivat korkealla - ehkä teema vain oli niin läheinen?

Toivon että Huovisen Joe-setä ei petä, se odottaa vielä hyllyssä. Pietari Suuri hatun polki oli mieleen, osittain ehkä taas tutun teeman takia.

Sivuja: [1] 2