Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Freddie Freeloader

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 24.02.16 - klo:22:00 »
Kannattaa laittaa Laurille (lauri@leangarments.com) viestiä aina jos kamat kateissa/ihmetyttää missä pyörivät, pitäisi tulla nopealla aikataululla vastauksia. Laitettiin tosiaan varasto/lähetyspalvelu vaihtoon ja tuotiin Etelä-Helsingistä Tampereella aloittelevalle puljulle kun arvonlisäveron kanssa säätäminen kävi vähän raskaaksi harrastetoiminnan kannalta. Varaston pojilla näin aluksi vielä hanskat (ja tilaukset) välillä hieman hukassa noiden isompien lähetysmäärien kanssa, mutta eiköhän sekin tuosta vielä korjaannu. Oma varasto olis jees juttu, mutta sen vaikutuksen paitojen tai lähetysten hintoihin ei niinkään.

Kotimaassahan ei oikeastaan ole tarjolla mitään järkevää ratkaisua, jossa paketti toimitettaisiin kotiovelle ja hinta olisi sellainen, että sen vielä joku maksaisi. Jos on niin ilmiantakaa! Postin pakettiautomaatti ja Matkahuollon Siwaan toimitus ovat aika samalla viivalla – jälkimmäiseen on varastolla integraatio, joten sillä toistaiseksi pakotettuna mennään.

Edelliseen kommenttiin: Ekaa palkkakuittia vielä odotellaan, joten 80% alekoodeja ei ihan vielä voida tiputella tästä toistaiseksi hyvin avokätisestä kimppatilausprojektista :D Mutta jos siis jäi oikeasti fiilis, että ei mennyt toimitus putkeen niin viestiä Laurille niin hoidetaan kuntoon.

------

Seuraavan dropin kamojen speksaaminen käynnissä: Kaikkea kivaa tulossa ja ehkä jopa sitä pellavaakin. Oman oxford kankaan kehitystyö (=kopioidaan vanhaa jenkkikangasta) olemaan siinä vaiheessa, että sieltäkin suunnasta saatetaan saada uutisia.

2
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 16.02.16 - klo:18:03 »
Ehken ole vain tullut asiaa ajatelleeksi ja omana mieltymyksenäni on melko lyhyet paidat, jolloin tuollainen leikkaus ei ole tarpeen.

Nyt kun noiden kaavojen kanssa tapellut noin kymmenisen iteraatiota niin havainnut, että lyhyessäkin paidassa tiimalasi on toivottava jos omistaa yhtään "persettä" ja ei puhuta t-paidan pituudesta. Ilman leventymistä herkästi pussittaa lantiolle. Toinen selkeä oivallus tuli siitä, että kokemus paidan pituudesta muuttuu huomattavasti jos helman etu- ja takapuolet ovat eri pituiset. Tuon avulla voi aika hyvin pelata sen helma housuissa / ulkopuolella kompromissin kanssa (kuva ei liity).Elintasoa pelkäämättömien kannattaa myös aina muistaa vaateostoksilla mahdollisuus kokoa isomman paidan ottamiseen.

---

It:n kanssa ongelmia: paketit valmiina, mutta varastolla odottelevat osoitekorttien printtausta.
Huomenna kolmannen osapuolen lupausten mukaan lähtevät liikkeelle. Jos ei, niin käyn henk. koht käsin yöllä kirjoittamassa osoitekortit.

Jos myöhästyy enemmän kuin 2 päivää luvatusta niin mailiin tipahtelee ale-koodia, ollaan oltu aika reiluja näiden suhteen.

3
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 12.02.16 - klo:23:14 »
Isompien kokojen fitti vedetty aikalailla myöskin uusiksi.
Care to elaborate?

Lykkään tästä ensi viikolla infoa listalle ja kokotaulukon asap saitille, lyhyesti: Vanha L = Uusi XL, Uusi L =M ja vanhan L välissä. Syvä leikkaus helmassa, aika Gitman Vintage meininki. Ei nuo isojen poikien paitoja ole, mutta enemmän fittejä kyllä jo kaavoina valmiina.

Svetari on kyllä hyvä, itselläni ei tuota kuristusefektiä ole tullut, mutta takaa voisi olla 5cm pidempi (varmaankin hieman sama juttu). Tumman/pullonvihreä olisi kova, mutta olihan se hintakin kyllä turhan kova.

4
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 12.02.16 - klo:18:31 »
Et valitettavasti saa alkuunsakaan rehellistä arviota (allekirjoittaneen projekti), mutta auttava tieto: mikään tässä ketjussa aiemmin sanottu ei erityisen hyvin päde seuraavaan satsiin toimittajavaihdoksen takia. Isompien kokojen fitti vedetty aikalailla myöskin uusiksi.

Spread collarit vanhalta tehtaalta, joten aiemmin ostaneet tietänevät mikä on odotettava enemmän vähemmän subjektiivisen laadun taso.

-K

5
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 28.05.15 - klo:22:47 »
82/185, lyhyt yläkroppa.

Jos 2.0 uni M oli ok niin popover myös M-koossa todennäköisesti oikea..

6
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 28.05.15 - klo:09:43 »
Tuon mitoituksen kanssa on ollut hieman hakemista, nyt rupee olemaan suht vakaa suunta. Kokotaulukko löytyykin jo online. Aika reiluja, mutta jos on joskus kokeillut ottaa pois päältä liian pientä popoveria niin tietää miksi..

7
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 28.05.15 - klo:08:54 »
Hieman "pelkään", että nyt kesän saavuttua ei popovereita montaa minuuttia tarvitse saldoissa pitää. Seuraava ocbd-erä saapuu ~3-4 viikon sisään. Täytynee siirtyä oikeasti ennakkotilauksiin (/joukkorahoitukseen) jos tilanne ei tästä lähikuukausina muutu droppien muuttuessa kuukausittaisiksi.

8
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 27.05.15 - klo:20:23 »
Ensi viikolla..

9
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 17.04.15 - klo:23:30 »
Ymmärrän tuskanne ja kaikki kyettävä on pyritty tekemään tilanteen helpottamiseksi mahdollisimman nopeasti. Ei tätä kiusaksi tehdä :D

Hinnat eivät tule kuitenkaan erityisemmin nousemaan kun kansiksen kurssikin koululta lopetettiin ennen kuin sen ehdin käydä, joten kysynnän, tarjonnan sekä hinnoittelun välinen suhde on jäänyt sisäistämättä. En voi siis luvata, että kesän ensimmäisestä erästä vielä varastoa syntyisi.

Long-mitoitukseen voidaan paneutua kun normaalit koot on saatu pois päiväjärjestyksestä!

10
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 13.04.15 - klo:21:45 »
Hello folks!

Pitkästä aikaa hieman tilannekatsausta:

1. Aikataulusta ollaan jäljessä, ja pahasti. Osaltaan täysin omaa sekoilua, osaltaan toimittajien kanssa turhaa säätämistä. Askel askeleelta opettelemme pelin henkeä, eiköhän tästä vielä kesän aikana saada pysyvämpään kuntoon, jolloin tavaraa voisi jäädä myös varastoon. "Tavoitteena" olisi päästä tuota verkkokaupan markkinointia testailemaan käytännössä, olisi hyötyä ammatillisessa mielessä.

2. Tavaraa odotettavissa verkkokauppaan aikavälillä toukokuun puoliväli - kesäkuun ensimmäinen viikko. Teemme kunnollisen oppaan mitoitukselle ja kuvat eri kokoisten kaverien päällä, niin saadaan tuota arpomista vähennettyä. Odotettavissa valkoista&sinistä popoveria lomailijoille, jokunen 2.0:kin mukana tässä kesän ensimmäisessä satsissa.

Ohessa teaseri:


3. Swetariakin tulossa jollain aikataululla. Kuvia saitilta.

4. Tarkoituksena on saada yksinkertainen paletti oxfordia kuntoon ja siirtyä myöhemmin sitten kausikamaan. Alennusmyyntejä ei tulla näkemään näillä hinnoilla, joten aika varmanpäälle otetaan kamaa sisään.

Ideoita ja kommentteja otetaan mielellään vastaan ja täältä ne tulevat kyllä luetuiksi!

11
Laatutori / MYYTY:G. Ferre aurinkolasit
« : 14.03.15 - klo:09:37 »
MYYTY


MYYTY

12
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 14.03.15 - klo:09:34 »
Hyvä juttu! Oliko kankaista jo ajatusta? Yhtenä vaihtoehtona jokin sopivasti värikäs, ruudullinen ja kevyt madras tai kevyt flanelli olisi kiva.

Enpä taida uskaltaa kankaista sanoa vielä paljoakaan, tilanne elää vielä sillä kankaiden testaus vielä käynnissä. :) Kevyttä ginghamia ainakin silti tulossa.

13
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 13.03.15 - klo:15:11 »
Nou hätä, isot miehetkin huomioidaan: 3.0 (rolli kuntoon ja uusi kokotaulukko) on jo pitkällä.

14
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 13.02.15 - klo:10:46 »
Jos 1.0 miellytti, niin kannattaa ottaa yhtä kokoa isompi 2.0. Yksityiskohtaisempaa ohjeistusta ja chambray tulossa vielä ennen h-hetkeä! Valitettavasti emme suuremmin foorumeille ehdi kirjoittamaan tällä hetkellä, virtaus ennen kaikkea..  Hinnoittelu: 32&34Usd

15
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 04.02.15 - klo:14:25 »

Patience, my friend.

Sivuja: [1] 2 3 ... 12