Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - CyberDog

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Maiharit
« : 06.01.13 - klo:11:12 »
Tein tälläisen ketkun koska itselläni on hakusessa maiharit l. maihinnousukengät. En usko että olen kuitenkaan asian kanssa yksin. Sillä ovathan ne mitä monikäyttöisimmät työn sekä vapaa-ajan kengät.

Maiharit siksi että työkengistä en ole löytänyt itselleni sopivaa. Lestit ovat liian leveitä sillä omaan normaalilevyisen jalan (eurooppalais-amerikkailaismittapuulla) enkä sellaista pitsalapiota mille Suomessa myytävät jalkineet on tarkoitettu. Lisäksi ne eivät tyydytä esteettistä silmääni. Kenkiä siis olisi tarkoitus käyttää muutenkin kuin vain siellä likaisimmassa työpaikassa. Suojakärkeä en tarvitse, siitä ei varsinaisesti haittaakaan ole jos se on komposiittia mutta mieluummin ilman. Kengät tulevat ympärivuotiseen käyttöön tosin ei kovimpiin pakkasiin.

Yhdet jo ostin. Sievin valmistamat Suomen armeijan maiharit viimeisintä mallia. Lesti on aivan järkyttävän leveä ainakin kantakupin kohtaa enkä muutenkaan ole kenkään kovin tyytyväinen. Rumakin se on. Yhdet mitkä itseäni kiehtoo (tai oli niitä useita) ovat nämä http://www.danner.com/boots/super-rain-foresttm-brown-plain-toe-work-boots.html Kalvoa en välttämättä tosin kaipaa. Hengittää vielä heikommin. Tosin eivät nuo ole täysnahkaisetkaan kun vuori on mitälie tekstiiliä.

Joten tässä ketjussa voidaan käydä keskustelua tästä tarpeesta normaalilestisiin asiallisesti tehtyihin ja hyvännäköisiin maihareihin.

2
Asut ja pukineet / Edulliset puvut
« : 05.07.11 - klo:20:38 »
Hei

Olen uuden puvun tarpeessa. Hintaa ei ihan hirveästi saisi olla. Mielellään kahden sadan pintaan mutta voidaan venyä sinne kolmen sadan paikkeille myös.

Keskustelu lähti liikkeelle mittatilauspaidat kejusta postista http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=738.msg43225#msg43225

Jonka posteihin vastaan tähän ketjuun näin:

Totta kyllä noi. Ja hylkäsinkin nyt tuon vaihtoehdon. Luulen että kierrän katsomassa noita kivijalkakauppoja. Kyllä kait mä suurinpiirtein normaalivartaloinen olen. Mitä nyt vatsaa hieman löytyy. Muutama vaihtoehtokin on jo katsottuna. Dressmann, T.M Levin sekä todella makea suitsuplystä. Se menee tosin hieman yli budjetin mutta saattaisin ehkä just ja just venyä sen verran. (mukaan laskettu mahdollinen vaatturikeikka). En vaan ymmärrä näiden kokoluokitusta http://www.suitsupply.com/shop/1.P2955/Suit?filter_21=638

H&M:n nettisivuilta ei löytynyt pukuja ollenkaan. Ebay on vaihtoehto myös mutta en osaa sieltä oikein katsoa niitä...

Ja asuinpaikka on Kuopio mikä hivenen rajoittaa valikoimaa :/


3
Asut ja pukineet / T.M. Lewin
« : 09.03.09 - klo:19:56 »
Heipä vaan. Ajattelin aloittaa keskustelun tästä hivenen parjatusta paitavalmistajasta. Itse tilasin kyseisestä liikkeestä muistaakseni joulun jälkeen kolme paitaa ja kalvosin nappeja. Paidoista sen verran että kaksi niistä oli casual mallistosta button down paitoja. Mitoitus on normaali ja ainakin minulle (hieman mahaa) se istuu hyvin. Toinen paidoista http://www.tmlewin.co.uk/product.aspx/menshirtscasual/mensshirtsnebd!26644 on melkoisen peltisen oloinen. Siis että kangas on peltisen tuntuista. Toinen niistä http://www.tmlewin.co.uk/product.aspx/menshirtscasual/mensshirtsnebd!26636 tuntuu taasen oikein pehmoiselta ja hyvältä. Kolmas paitani on tämä mutta toisen violeteilla ruuduilla. Kangas tuntuu hyvältä ja laadukkaalta (two fold). Mutta pesukäyttäytymisestä en voi sanoa vielä mitään. Ei ole nimittäin ollut vielä tilaisuutta käyttää ko. paitaa...

4
Asut ja pukineet / Vaatetuksesta yleisesti
« : 12.01.09 - klo:13:23 »
Hei.

Kun en keksinyt mihin osioon olisin tämän viestin laittanut niin laitoin tänne. Tämä siksi että, irtotakit ovat kuitenkin lähinnä ongelmaani. Eli, minun on hyvin hankala käyttää minkäänlaista takkia, slipoveria tai liiviä pitkähihaisen paidan kanssa sisätiloissa. Ja ulkonakin vain talvipakkasilla. Ongelman muodostaa se että minun tulee kuuma melkein vaatteissa kuin vaatteissa. Nyt olen ratkaissut ongleman siten että en ole käyttänyt juurikaan edellä mainittuja vaatekappaleita. Pois lukien tietenkin tilaisuudet joihin on pitänyt ehdottomasti pukeutua pukuun. Taustatietoja sen verran että olen vuonna 80 syntynyt, joten mielellään näyttäisi jo ihan mieheltä :D Tyylillisesti yritän olla jäykistelemättä hirveästi, mutta haluan kuitenkin olla tyylikäs. Ylipainoa on hieman ja pituutta keskiverrosti.

Joten mitä arvon foorumilaiset suosittelevat ja mitä muita ajatuksia herää?

Sivuja: [1]