SPOT-A-SHOP

0

January 21, 2019 by Ville Raivio

SPOT-A-SHOP on portaali, joka yhdistää lukuisten verkkokauppojen vaatevalikoimat hakutyökalun avulla. Vastaavia sivustoja on muitakin, mutta SAS erottuu toisista valikoimallaan: kaikki tykötarpeet ovat alennukseen merkittyjä. Palvelu syntyi vuonna 2015, kun kauppatieteen maisterit ja kaverukset Jesse Jyläs sekä Matias Hilario olivat kalassa. Matias heitti vieheen sijaan idean ilmaan, ja Jesse piti heittoa hyvänä, sillä vaatekaupan haasteita ovat erityisesti syklisyys, kausimallistot ja varastotilan tarve. Jos vanhemmasta vaatteesta pääsee eroon myös alekauden ulkopuolella, kauppa kiittää. Aiemmin he olivat olleet SOK:n ja Sanoma Median palveluksessa. Portaalin avautuessa muutama suuri verkkokauppa oli jo mukana, joten valikoiman puolesta alku oli helpompi.

Palvelu pyörii Helsingistä käsin, mutta toimii Suomen lisäksi  Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja Puolassa. ideana on tarjota selaajalle aina jotakin alennettua vaatetta, ja samalla liikkeet pääsevät varastoistaan eroon. Haku- ja rajaustyökalun lisäksi SAS tarjoaa uutiskirjeen, jonka tarjoukset voi kohdentaa itselleen, ilmoituspalvelun, johon voi tallentaa hakuja, sekä inspiraatiota sekä vinkkejä vaatteiden yhdistelyyn. Tulevaisuudessa sivustolle ilmestyy uusi käyttöliittymä, tarkempi kohdennus käyttäjän työkaluihin, sekä uusia tuoteryhmiä, kuten kosmetiikka. Kun kysyn, miksi Keikarin lukijan tulisi valita SPOT-A-SHOP, palvelu vastaa “Meidän avulla kuluttaja löytää tehokkaasti edullisimmat muoti- ja urheiluvaatteiden tuotteet kymmenien eri kansainvälisten verkkokauppojen valikoimista. All Discounts United. Simple as that.”

Edustettuja verkkokauppoja tällä hetkellä:

Addnature
Biancaneve
Blue Tomato
Boozt
DefShop
Disturb.fi
Ellos
EMP
Farfetch
J.Lindeberg
Junarose
Kekäle
Keskisen Kello
Klingel
Lekmer
Marimekko
PIECES
SmartBuyGlasses
Spartoo
Sportamore
Stadium Outlet
Stayhard
Stiletto

https://www.spot-a-shop.fi


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari