Anderssén&Kurki -verkkokauppa avattu

0

February 18, 2015 by Ville Raivio

Joulukuun puolella kirjoittelin uudesta suomalaisesta miesten kenkäkaupasta, joka laajentaa Pohjanmaan tarjontaa kertaheitolla. Nyt Anderssén&Kurki on avannut pohjoismaiseen tyyliin valkoisen ja avaran liikkeensä lisäksi myös verkkokaupan. Sen valikoima on sama kuin Vaasassa olevan kivijalkapuodin, jonka valmistajia ovat Loake, Red Wing, Sebago, Clarks ja New Balance, mutta virtuaalipuoti tavoittaa koko Suomen.

Anderssén&Kurki_verkkokauppa_avattu

Tiedustelin, miksi A&K haluaa valoittaa myös verkon, ja liikkeen oma Niklas vastaa: “Uskomme että kysyntä laatukenkiä kohti kasvaa Suomessa – tiukasta taloustilanteesta huolimatta. Uskomme myös kivijalkakauppojen tulevaisuuden piilevän fyysisen liikkeen ja verkkokaupan yhdistelmässä. Verkkokaupan avulla meidänlaiset kivijalkakaupat pystyvät tavoittamaan asiakkaita koko maassa ja ylläpitämään syntyneitä asiakassuhteita ympäri Suomen. Liikkeeseemme on löytänyt kengistä kiinnostuneita yllättävän monilta paikkakunnilta. Ennen kaikkea verkkokauppa antaa meille mahdollisuuden laatukenkien sanoman jakamiseen isommalle yleisölle.”

Luonnollisesti halusin myös tietää, miksi lukijan tulisi valita juuri A&K muiden verkkokauppojen sijasta. Niklas jatkaa, “Olemme aidosti kotimainen nettikauppa ja uskomme, että henkilökohtaisella palvelulla on arvonsa nettikaupassakin. Meille voi aina soittaa tai lähettää sähköpostia. Mikäli esimerkiksi koko arveluttaa, niin autamme mielelämme jo etukäteen. Tilauksemme liikkuvat Suomen sisällä nopeasti, joten vaihtokin onnistuu ilman viiveitä. Tärkeää on tietysti myös se, että hinnat ovat kilpailukykyiset. Liikkeemme kiinteät kustannukset ovat kohtuulliset ja se näkyy tietysti myös kenkien hinnoissa. Haluamme olla mukana rakentamassa Suomeen laatuun ja kestävyyteen panostavaa kenkäkulttuuria, ja sitä arvostaa myös meidän asiakaskuntamme.”

http://anderssenkurki.fi


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari